Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical changes in developed probiotic chicken meat spread fermented with Lactobacillus acidophilus and malted millet flour
 
 
Titel: Physico-chemical changes in developed probiotic chicken meat spread fermented with Lactobacillus acidophilus and malted millet flour
Auteur: Agrawal, Namrata
Singh, Pradeep Kumar
Jairath, Gauri
Ahmad, Md Faruque
Raposo, António
Khanam, Anjum
Alarifi, Sehad N.
Han, Heesup
Thakur, Neha
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland