Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and textural properties of gummy candies prepared with fruit vinegar
 
 
Titel: Physicochemical and textural properties of gummy candies prepared with fruit vinegar
Auteur: Székelyhidi, Rita
Giczi, Zsolt
Pallag, Roberta
Lakatos, Erika
Sik, Beatrix
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland