Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ripening periods on the key volatile compounds of Cheddar cheese evaluated by sensory evaluation, instrumental analysis and chemometrics method
 
 
Titel: Impact of ripening periods on the key volatile compounds of Cheddar cheese evaluated by sensory evaluation, instrumental analysis and chemometrics method
Auteur: You, Li-Qin
Wang, Yong-Rui
Bai, Shuang
Wang, Xue-Yao
Wei, Zhao-Jun
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland