Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Baked crisps from Indian biofortified lentils: Effect of seed coat on rheology, texture and composition
 
 
Titel: Baked crisps from Indian biofortified lentils: Effect of seed coat on rheology, texture and composition
Auteur: Thakur, Rahul Kumar
Rudra, Shalini Gaur
Dikshit, Harsh Kr.
Dash, Sukanta
Bhardwaj, Rakesh
Vinutha, T.
Kumar, Shiv
Chopra, Sangeeta
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland