Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Bergamot flavoured olive oil: Comparison between enrichment processes, evaluation of shelf-life and health properties
 
 
Titel: Bergamot flavoured olive oil: Comparison between enrichment processes, evaluation of shelf-life and health properties
Auteur: Custureri, Irene Maria Grazia
Giuffrè, Angelo Maria
Loizzo, Monica Rosa
Tundis, Rosa
Soria, Ana Cristina
Sicari, Vincenzo
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland