Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of black bean supplemented with wheat bran sourdough fermentation by Pediococcus acidilactici or Pediococcus pentosaceus on baking quality and staling characteristics of wheat composite bread
 
 
Titel: Effect of black bean supplemented with wheat bran sourdough fermentation by Pediococcus acidilactici or Pediococcus pentosaceus on baking quality and staling characteristics of wheat composite bread
Auteur: Huang, Jing
Omedi, Jacob Ojobi
Huang, Chengye
Chen, Cheng
Liang, Li
Zheng, Jianxian
Zeng, Yongqing
Xu, Yan
Huang, Weining
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland