Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Modeling and optimization of osmotic dehydration of wax apple slices using adaptive neuro-fuzzy inference system
 
 
Titel: Modeling and optimization of osmotic dehydration of wax apple slices using adaptive neuro-fuzzy inference system
Auteur: Sundarsingh, Anjelina
BhagyaRaj, GVS
Dash, Kshirod Kumar
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland