Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Impact of vegetable fat on the sensory and physicochemical quality characteristics of chevon sausage
 
 
Titel: Impact of vegetable fat on the sensory and physicochemical quality characteristics of chevon sausage
Auteur: Domingo, Cyril John A.
Sartagoda, Kristel June
Catandijan, Novie Joy C.
Yasin, Noraisa K.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland