Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The potential to valorize myofibrillar or collagen proteins through their incorporation in an Extruded Meat Soya Product for use in Canned Pet Food
 
 
Titel: The potential to valorize myofibrillar or collagen proteins through their incorporation in an Extruded Meat Soya Product for use in Canned Pet Food
Auteur: Lyng, James
Cai, Yaming
Bedane, Tesfaye F.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland