Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Protein Content and Anti-nutritional Factors in Pigeon Pea and Effect of Its Protein Isolate on Physical Properties and Consumer Preference of Beef Sausages
 
 
Titel: Protein Content and Anti-nutritional Factors in Pigeon Pea and Effect of Its Protein Isolate on Physical Properties and Consumer Preference of Beef Sausages
Auteur: Gomezulu, Alice D.
Mongi, Richard J.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland