|
Probiotic potential and viability of bacteria in fermented African oil bean seed (Pentaclethra macropyhlla): A mini review |
|
|
|
Titel: |
Probiotic potential and viability of bacteria in fermented African oil bean seed (Pentaclethra macropyhlla): A mini review |
Auteur: |
Anosike, F.C. Onyemah, K.O. Ossai, C.U. G Ofoegbu, J.N. Okpaga, F.O. Ikpeama, C.C. Nkwegu, F.M. Nwankwo, S.C. Onyeji, G.N. Inyang, P. Ndifon, E.M. O Emeka, C.P. |
Verschenen in: |
Applied food research |
Paginering: |
Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p. |
Jaar: |
2022 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Published by Elsevier B.V. |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|