Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Prato cheese with addition of Lactobacillus helveticus: Effect of culture preparation on peptide profile
 
 
Titel: Prato cheese with addition of Lactobacillus helveticus: Effect of culture preparation on peptide profile
Auteur: Baptista, Débora Parra
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland