Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Impact of an additional grinding step before apple cooking on environmental, nutritional and sensory qualities of puree: a case study for organic apple
 
 
Titel: Impact of an additional grinding step before apple cooking on environmental, nutritional and sensory qualities of puree: a case study for organic apple
Auteur: Jourdren, S.
Bureau, S.
Le Bourvellec, C.
Vidal, R.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland