Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of frying and baking processing conditions changes on biogenic amines and volatile components in Jumbo squid (Dosidicus gigas)
 
 
Titel: Effects of frying and baking processing conditions changes on biogenic amines and volatile components in Jumbo squid (Dosidicus gigas)
Auteur: Ning, Haihua
Qiu, Huixin
Miao, Junjian
Qu, Yinghong
Lai, Keqiang
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Shanghai Ocean University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland