Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of maize processing on amylose-lipid complex in pozole, a traditional Mexican dish
 
 
Titel: Effect of maize processing on amylose-lipid complex in pozole, a traditional Mexican dish
Auteur: Dorantes-Campuzano, M.F.
Cabrera-Ramírez, A.H.
Rodríguez-García, M.E.
Palacios-Rojas, N.
Preciado-Ortíz, R.E.
Luzardo-Ocampo, I.
Gaytán Martínez, M.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland