Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Formulations and quality characterization of low salt flat bread: Effects on functionality, rheological and sensory properties
 
 
Titel: Formulations and quality characterization of low salt flat bread: Effects on functionality, rheological and sensory properties
Auteur: Fayaz, Ufaq
Dar, Aamir Hussain
Kumar, Navneet
Junaid, Pir Mohammad
Shams, Rafeeya
Khan, Shafat Ahmad
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 1 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland