Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Temperature effect on sensory attributes, thermal and rheological properties of concentrated aguamiel syrups of two Agave species
 
 
Titel: Temperature effect on sensory attributes, thermal and rheological properties of concentrated aguamiel syrups of two Agave species
Auteur: González-Montemayor, Angela Mariela
Solanilla-Duque, José Fernando
Flores-Gallegos, Adriana C.
Serrato-Villegas, Lilia E.
Morales-Castro, Juliana
González-Herrera, Silvia Marina
Rodríguez-Herrera, Raúl
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland