Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive properties of six dried Himalayan plum cultivars and the impact of their powders on lipid peroxidation in meat emulsions
 
 
Titel: Bioactive properties of six dried Himalayan plum cultivars and the impact of their powders on lipid peroxidation in meat emulsions
Auteur: Muzzaffar, Sabeera
Masoodi, F.A.
Azam, Iqra
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland