Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory properties of kamaboko produced from Asian seabass surimi-catfish protein isolate (Clarias gariepinus)
 
 
Titel: Physicochemical and sensory properties of kamaboko produced from Asian seabass surimi-catfish protein isolate (Clarias gariepinus)
Auteur: Canti, Meda
Martawidjaja, Kelvin Levi
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland