Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation and sauteing enhances the physicochemical properties, carotenoids and the antioxidant activity of some food vegetables
 
 
Titel: Fermentation and sauteing enhances the physicochemical properties, carotenoids and the antioxidant activity of some food vegetables
Auteur: Etu, Rose
Offia-Olua, Blessing
Ukom, Anthony
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 15 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland