Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Wheat bread partially replaced with fermented cowpea flour: optimizing the formulation and storage study at 25 °C
 
 
Titel: Wheat bread partially replaced with fermented cowpea flour: optimizing the formulation and storage study at 25 °C
Auteur: Chakraborty, Snehasis
Singh, Namita
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland