Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of conditions for production of pectinase in solid-state fermentation with Aspergillus flavus using dried Assam lemon peel powder as substrate
 
 
Titel: Optimization of conditions for production of pectinase in solid-state fermentation with Aspergillus flavus using dried Assam lemon peel powder as substrate
Auteur: Afzia, Nurin
Shill, Nipona
Kalita, Bhaskar Jyoti
Sit, Nandan
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 14 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland