Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Use of cherry as a natural antioxidant and its influence on the physicochemical, technological and sensory properties of lamb burgers
 
 
Titel: Use of cherry as a natural antioxidant and its influence on the physicochemical, technological and sensory properties of lamb burgers
Auteur: López-Parra, Mª Montaña
Barraso, Carmen
Martín-Mateos, Mª Jesús
Curbelo, Palmira
Ortiz, Alberto
León, Lucía
Tejerina, David
García-Torres, Susana
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 13 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland