Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of proximate composition and sensory characteristics of instant sorghum-carrot agidi enriched with defatted and non-defatted tropical almond seed flour
 
 
Titel: Evaluation of proximate composition and sensory characteristics of instant sorghum-carrot agidi enriched with defatted and non-defatted tropical almond seed flour
Auteur: UJOH, John Adole
YUSUFU, Mohammed Ikagu
AHURE, Dinnah
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland