Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 92 gevonden artikelen
 
 
  71. The mono:polyunsaturated fatty acid ratio in cooking losses from pork loin is related to the dietary monounsaturated fatty acid content and the main grain/pulse fed to pigs
 
 
Titel: 71. The mono:polyunsaturated fatty acid ratio in cooking losses from pork loin is related to the dietary monounsaturated fatty acid content and the main grain/pulse fed to pigs
Auteur: Navarro, M.
Niknafs, S.
Asahdirad, M.
Dunshea, F.R.
Roura, E.
Verschenen in: Animal science proceedings
Paginering: Jaargang 12 () nr. 2 pagina's 233
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland