Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 155 gevonden artikelen
 
 
  Influence of gelatin/guar gum mixture on the rheological and textural properties of restructured ricotta cheese
 
 
Titel: Influence of gelatin/guar gum mixture on the rheological and textural properties of restructured ricotta cheese
Auteur: Hesarinejad, Mohammad Ali
Lorenzo, Jose M.
Rafe, Ali
Verschenen in: Carbohydrate polymer technologies and applications
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 155 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland