Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Rapid detection of duck ingredient in adulterated foods by isothermal recombinase polymerase amplification assays
 
 
Titel: Rapid detection of duck ingredient in adulterated foods by isothermal recombinase polymerase amplification assays
Auteur: Zhou, Cang
Wang, Jinfeng
Xiang, Jialin
Fu, Qi
Sun, Xiaoxia
Liu, Libing
Ai, Lianfeng
Wang, Jianchang
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland