Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Insertion of ten amino acids into 13S globulin zero-repeat subunit improves trypsin digestibility in common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) seeds
 
 
Titel: Insertion of ten amino acids into 13S globulin zero-repeat subunit improves trypsin digestibility in common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) seeds
Auteur: Okada, Takeyuki
Monshi, Fakhrul Islam
Kudo, Syuto
Katsube-Tanaka, Tomoyuki
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland