Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 37 gevonden artikelen
 
 
  β-carotene genetically-enriched lyophilized orange juice increases antioxidant capacity and reduces β-amyloid proteotoxicity and fat accumulation in Caenorhabditis elegans
 
 
Titel: β-carotene genetically-enriched lyophilized orange juice increases antioxidant capacity and reduces β-amyloid proteotoxicity and fat accumulation in Caenorhabditis elegans
Auteur: Raquel Ferreira Paulo, Iolanda
Basílio de Oliveira Caland, Ricardo
Orlando Muñoz Cadavid, Cesar
Martins Melo, Giovanna
Soares De Castro Bezerra, Liliane
Pons, Elsa
Peña, Leandro
de Paula Oliveira, Riva
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland