Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Investigating the in vitro mode of action of okra (Abelmoschus esculentus) as hypocholesterolemic, anti-inflammatory, and antioxidant food
 
 
Titel: Investigating the in vitro mode of action of okra (Abelmoschus esculentus) as hypocholesterolemic, anti-inflammatory, and antioxidant food
Auteur: Panighel, Giovanni
Ferrarese, Irene
Lupo, Maria Giovanna
Sut, Stefania
Dall'Acqua, Stefano
Ferri, Nicola
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland