Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Gut metabolites produced during in vitro colonic fermentation of the indigestible fraction of a maize-based traditional Mexican fermented beverage, Tejuino
 
 
Titel: Gut metabolites produced during in vitro colonic fermentation of the indigestible fraction of a maize-based traditional Mexican fermented beverage, Tejuino
Auteur: Rubio-Castillo, Ángel Eduardo
Zamora-Gasga, Víctor M.
Sánchez-Burgos, Jorge A.
Ruiz-Valdiviezo, Víctor M.
Montalvo-González, Efigenia
Velázquez-Estrada, Rita M.
González-Córdova, Aarón F.
Sáyago-Ayerdi, Sonia G.
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland