Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic hydrolysis and microbial fermentation: The most favorable biotechnological methods for the release of bioactive peptides
 
 
Titel: Enzymatic hydrolysis and microbial fermentation: The most favorable biotechnological methods for the release of bioactive peptides
Auteur: Cruz-Casas, Dora Elisa
Aguilar, Cristóbal N.
Ascacio-Valdés, Juan A.
Rodríguez-Herrera, Raúl
Chávez-González, Mónica L.
Flores-Gallegos, Adriana C.
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland