Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic treatment suppresses ethylene signaling and prolongs the freshness of spinach
 
 
Titel: Ultrasonic treatment suppresses ethylene signaling and prolongs the freshness of spinach
Auteur: Oda, Shoji
Sakaguchi, Masaaki
Yang, Xiesong
Liu, Qinyao
Iwasaki, Kohei
Nishibayashi, Kaori
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland