Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Microbial community and organic compounds composition analysis and the edible security of common buckwheat fermented via Kombucha consortium
 
 
Titel: Microbial community and organic compounds composition analysis and the edible security of common buckwheat fermented via Kombucha consortium
Auteur: AL-Wraikat, Majida
Abubaker, Mohamed Aamer
Liu, Yingli
Shen, Xiping
He, Yu
Li, Linqiang
Liu, YongFeng
Verschenen in: Food chemistry. Molecular sciences
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland