Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Consumers’ preferences for the attributes of plant-based meat in China: A best-worst scaling approach
 
 
Titel: Consumers’ preferences for the attributes of plant-based meat in China: A best-worst scaling approach
Auteur: Wu, Wenchao
Yuan, Rao
Wang, Qianyan
Jin, Shaosheng
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland