Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Changes in physicochemical and digestibility properties of foxtail millet prolamin after cooking, and novel antioxidant peptide identification from cooked foxtail millet prolamin
 
 
Titel: Changes in physicochemical and digestibility properties of foxtail millet prolamin after cooking, and novel antioxidant peptide identification from cooked foxtail millet prolamin
Auteur: Fu, Yongxia
Wang, Han
Liu, Zhenyu
Zhang, Fan
Wang, Haizhen
Wu, Zhenzhen
Shen, Qun
Guo, Shang
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland