Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of odor-active compounds of various pea preparations by GC-MS, GC-O, and their correlation with sensory attributes
 
 
Titel: Characterization of odor-active compounds of various pea preparations by GC-MS, GC-O, and their correlation with sensory attributes
Auteur: Zhogoleva, Aleksandra
Alas, Maria
Rosenvald, Sirli
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland