Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  The impact of different bacterial blends on texture and flavour development in plant-based cheese
 
 
Titel: The impact of different bacterial blends on texture and flavour development in plant-based cheese
Auteur: Masiá, Carmen
Fernández-Varela, Raquel
Jensen, Poul Erik
Rahimi Yazdi, Saeed
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 8 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland