Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Texture‐modified meat for senior consumers varying meat type and mincing speed: effect of gender, age and nutritional information on sensory perception and preferences
 
 
Titel: Texture‐modified meat for senior consumers varying meat type and mincing speed: effect of gender, age and nutritional information on sensory perception and preferences
Auteur: Talens, Clara
Ibargüen, Mónica
Murgui, Xabier
García-Muñoz, Sonia
Peral, Irene
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland