Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive chocolate aroma characterization in beverages containing jackfruit seed flours and cocoa powder
 
 
Titel: Comprehensive chocolate aroma characterization in beverages containing jackfruit seed flours and cocoa powder
Auteur: Spada, Fernanda Papa
de Alencar, Severino Matias
Purgatto, Eduardo
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland