Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of food industry waste and by-products using 3D printing: A study on the development of value-added functional cookies
 
 
Titel: Valorization of food industry waste and by-products using 3D printing: A study on the development of value-added functional cookies
Auteur: Jagadiswaran, Bhagya
Alagarasan, Vishvaa
Palanivelu, Priyadharshini
Theagarajan, Radhika
Moses, J.A.
Anandharamakrishnan, C.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland