Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Introducing mealworm as an ingredient in crisps and pâtés – sensory characterization and consumer liking
 
 
Titel: Introducing mealworm as an ingredient in crisps and pâtés – sensory characterization and consumer liking
Auteur: Wendin, K.
Berg, J.
Jönsson, K.I.
Andersson, P.
Birch, K.
Davidsson, F.
Gerberich, J.
Rask, S.
Langton, M.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland