Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatically hydrolysed brewers’ spent grain supplementation on the rheological, textural and sensory properties of muffins
 
 
Titel: Effect of enzymatically hydrolysed brewers’ spent grain supplementation on the rheological, textural and sensory properties of muffins
Auteur: Cermeño, Maria
Dermiki, Maria
Kleekayai, Thanyaporn
Cope, Lydia
McManus, Rebecca
Ryan, Chloe
Felix, Manuel
Flynn, Cal
FitzGerald, Richard J.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland