Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid composition and lipid stability of cricket (Gryllus bimaculatus) flour preserved using ginger and garlic extracts
 
 
Titel: Fatty acid composition and lipid stability of cricket (Gryllus bimaculatus) flour preserved using ginger and garlic extracts
Auteur: Akullo, Jolly Oder
Kiage-Mokua, Beatrice N
Nakimbugwe, Dorothy
Kwetegyeka, Justus
Ng'ang'a, Jeremiah
Kinyuru, John
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland