Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heating time and drying method on the functional properties of soy protein isolate–maltodextrin conjugates for plant-based meringue cookies
 
 
Titel: Effect of heating time and drying method on the functional properties of soy protein isolate–maltodextrin conjugates for plant-based meringue cookies
Auteur: Choi, Hyun Woo
Kim, Jung-Hoon
Ham, Seung Hwan
Park, Chaeyoung
Kim, Jeong-Won
Hahn, Jungwoo
Choi, Young Jin
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland