Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cornstarch partial substitution by millet flour and agro-industrial by-products on the development of gluten-free doughs
 
 
Titel: Effect of cornstarch partial substitution by millet flour and agro-industrial by-products on the development of gluten-free doughs
Auteur: Irigoytia, Karen F.
Genevois, Carolina E.
de Escalada Pla, Marina F.
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland