Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 158 gevonden artikelen
 
 
  Role of egg white protein gelling capacity on the processability and properties of compression-moulded films
 
 
Titel: Role of egg white protein gelling capacity on the processability and properties of compression-moulded films
Auteur: Baquero-Aznar, Víctor
Salvador, María L.
Fernández-Cuello, Ángel
Clavería, Isabel
González-Buesa, Jaime
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 158 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland