Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Partially defatted chia flour as a novel ingredient for gluten-free breadmaking: Improving sustainability, nutrition and consumer liking
 
 
Titel: Partially defatted chia flour as a novel ingredient for gluten-free breadmaking: Improving sustainability, nutrition and consumer liking
Auteur: Garcia dos Santos, Fernanda
Sandri, Luciana
Krupa-Kozak, Urszula
Capriles, Vanessa Dias
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland