Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 125 gevonden artikelen
 
 
  New fermented plant-based ingredients in sourdough breads enhanced nutritional value and impacted on gut microbiota
 
 
Titel: New fermented plant-based ingredients in sourdough breads enhanced nutritional value and impacted on gut microbiota
Auteur: Mastrolonardo, Federica
Costantini, Alice
Polo, Andrea
Verni, Michela
Junior, Wilson José Fernandes Lemos
Tlais, Ali Zein Alabiden
Nikoloudaki, Olga
Granehäll, Lena Birgitta Marie
Gobbetti, Marco
Pontonio, Erica
Di Cagno, Raffaella
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland