Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 125 gevonden artikelen
 
 
  High pressure homogenization for preservation of liquid foods- Mechanisms, molecular modifications and recent developments
 
 
Titel: High pressure homogenization for preservation of liquid foods- Mechanisms, molecular modifications and recent developments
Auteur: Pandiselvam, R.
Özaslan, Zeynep Tuğba
Sahni, Prashant
Khanashyam, Anandu Chandra
Kutlu, Naciye
Yilmaz, Merve Silanur
Isleroglu, Hilal
Ramniwas, Seema
Rustagi, Sarvesh
Verschenen in: Future foods
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland